Kom er bij!

Wil je vaker doordeweeks en tijdens schoolvakanties voetballen? En beter gemaakt worden door gekwalificeerde trainers? Dan is de Voetbalschool Leusden wat voor jou.

De Voetbalschool Leusden is voor échte voetbalbazen: jongens en meisjes in de leeftijd van 2 t/m 14 jaar kunnen bij ons terecht. De training wordt altijd verzorgd door KNVB-UEFA gecertificeerde ervaren trainers. Selectiespelers uit de Onder 17 en Onder 19 trainen mee en geven het goede voorbeeld: hoe neem je een bal aan? Hoe wordt je de baas over de bal? Wanneer ben je aanspeelbaar? Wat doe je in balbezit en tijdens het verdedigen? Hoe werkt kantelen?

De hersenen van een opgroeiend kind ontwikkelen zich in grote lijnen volgens een vast patroon. De hersenen van een opgroeiend kind ontwikkelen zich in grote lijnen volgens een vast patroon. Door hier rekening mee te houden ontwikkel je per leeftijd unieke skills, waardoor de voetballer een solide basis voor zijn verdere voetballeven krijgt:Wij bieden verschillende activiteiten, waarbij plezier en beter worden het belangrijkst zijn:
• Tijdens schoolweken kan je meerdere keren per week, naast je vaste trainingen en wedstrijden bij je eigen club, extra bij ons trainen
• Tijdens schoolvakanties trainen we 52 weken per jaar door
• Tevens organiseren we in de schoolvakanties voetbalclinics, voetbalkampen en andere leuke activiteiten
• Voor talenten uit de regio Amersfoort organiseren we masterclasstrainingen door professionele jeugdtrainers, die vaak zelf oud-profvoetballer zijn. Vanuit hun praktijkervaringen geven zij plezierige techniek- en tactiektverbeterende oefeningen. Een training wordt altijd afgesloten met een partijtje
• Deelnemers en deelneemsters aan ons masterclassprogramma krijgen ook de unieke ervaring om meerdere keren per jaar tegen leeftijdsgenoten in de selectie van Betaald Voetbal Organisaties oefenwedstrijden te spelen. Dat vergeet je van je leven niet meer!

De voetbalschool Leusden biedt individuele begeleiding in groepsverband. Er is dus veel aandacht voor de individuele ontwikkeling. Met deelnemers worden persoonlijke aandachts- en ontwikkelpunten doorgesproken en afgesproken. Niets moet, wij zijn er om jou beter te helpen worden. Wij zijn een vereniging die onze activiteiten betaalbaar voor ieder kind houden. Er zijn speciale regelingen.

Ben je een Voetbalbaas en krijg je maar geen genoeg van voetbal? Wil je nóg beter worden? Train dan eens vrijblijvend met ons mee. We horen heel graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *