wijzigingen per seizoen 2019-2020

Beste ouders/verzorgers,

Door de groei van het aantal deelnemers kunnen we de volgende stap met onze Voetbalschool Leusden (VSL) maken. Per seizoen 2019-2020 kunnen nieuwe deelnemers en deelneemsters uitsluitend lid worden van onze vereniging via een maandabonnement voor € 10. Er zijn geen inschrijfkosten.

Het dragen van het VSL-shirt tijdens onze activiteiten is belangrijk om de juiste sfeer te creëren en is te leen van de VSL na betaling van € 20 borg.
Ook is het mogelijk om het shirt voor € 30 te kopen, waarna je bij de Druk-Store Leusden je eigen naam en/of rugnummer op het shirt kan zetten. Maak je teamtenue compleet met je eigen bedrukte Adidasbroekje, trui, trainingsbroek en VSL-tas.

Kinderen uit de O9 t/m O12 die interesse hebben om mee te gaan trainen mogen drie proeflessen kostenloos meedoen.

Kinderen die afgelopen seizoen 2018-2019 al aan onze activiteiten mee deden, hebben drie keuzes:
1. per training betaal je € 2 contant aan het begin van de training
2. je koopt een 10-rittenkaart voor € 20
3. je sluit een maandabonnement voor € 10 per maand af

Als het aantal deelnemers tijdens een training het toelaat, zullen we de deelnemers uit de O9- en O10-teams in een andere groep dat de O11- en O12-deelnemers indelen. Door bovenstaande wijzigingen krijgt je zoon of dochter een nóg leukere, betere training en neemt de administratieve last voor de vrijwilligers en de risico’s voor onze vereniging af.