over ons

De vereniging Voetbalacademie Midden Nederland (VAMIN) is een non-profit organisatie die zo veel mogelijk kinderen in de regio Amersfoort vanuit plezier als basis meer in beweging wil brengen. Voetbal is de sport die ons verbindt, wij brengen jongens en meisjes die vaker, beter en afwisselender willen voetballen dan bij de eigen vereniging kan samen met professionele voetbaltrainers en bewegings- en mentale specialisten.

Met dank aan onze sponsoren en partners bieden wij een uniek programma aan, dat toonaangevend in de regio Amersfoort is. Wij willen niet de grootste zijn, maar wel door onze omgeving als de kwalitatief beste voetbalacademie gezien worden. Wij bieden trainingen op elk niveau aan, van breedtesport tot Betaald Voetbal Organisatie-niveau. Voor kinderen met een kleinere beurs hebben wij speciale regelingen, omdat naar onze mening elk kind recht heeft op gelijke kansen.

Op dit moment bieden wij trainingen aan bij SV Achterveld en ondersteunen wij de opstart van de nieuwe Leusdense voetbalvereniging V.V. Leusden.