ons team

We stellen de trainer/coaches en specialisten die verbonden zijn aan onze voetbalacademie (VAMIN) graag aan u voor:

René Koster

René Koster is verantwoordelijk voor ons technisch team. Hij is zijn trainerscarrière gestart bij AZ. De ervaren trainer en KNVB-docent met onder andere het UEFA-A en HJO Pro-diploma heeft in de afgelopen jaren (inter)nationaal goede resultaten bereikt. Hij is 15 jaar Hoofd Jeugd Opleiding geweest bij oa NEC Nijmegen en Almere City. Momenteel is René zelfstandig scout in Afrika en werkt vanuit zijn netwerk samen met meerdere Europese en Nederlandse profclubs.

Innovatie binnen de voetbalwereld is één van René’s sterke kanten. Deze KNVB-docent wil graag gemotiveerde kinderen een zo mooi mogelijke voetbaljeugd geven als onderdeel van de vorming. Koster: “Bijna niemand wordt profvoetballer, daarom willen we kinderen graag een leuke voetbaljeugd geven met ontwikkeling en uitdaging op eigen niveau.”

Stan Beune


Stan Beune heeft de hele jeugdopleiding bij Roda’46 Leusden doorlopen en is als 16-jarige na één jaar in de O19 uit te zijn gekomen, overgestapt naar IJsselmeervogels. Daarmee is Stan een prachtig voorbeeld voor onze deelnemers: mooie techniek, goede conditie, prima balbeheersing en een afgetraind atletisch lichaam. Stan is opgeleid aan de Sportacademie in Hilversum en heeft als bijbaan trainer bij VAMIN. Stan is in het bezit van het KNVB Pupillendiploma en voetbalt momenteel bij de voetbalacademie van FC Twente en Heracles.

Wiebe de Haan


Wiebe de Haan heeft sinds 2020 zijn eigen academie waarin hij regionaal talent op zijn geheel eigen wijze laat uitblinken. Op dit moment is Wiebe assistent-trainer bij een BVO en hoofdtrainer bij HC&FC Victoria 1893 JO15-1 in Loosdrecht welke uitkomt in de landelijke O15-divisie 5 poule.

“Bij de plaatselijke voetbalclub is goede training en hoge weerstand helaas niet altijd vanzelfsprekend. Daarom werk ik mee aan het concept van VAMIN waarbij de spelers samen met toptrainers gaan werken aan het verder verbeteren van hun voetbalkwaliteiten.”

Chloé Webers

Wil jij het maximale uit jezelf halen? Mentaal sterker worden en je prestaties verbeteren? Daarvoor werken we samen met VSPN-sportpsycholoog Chloé Webers.


Waarom mentale training?

Procesverbetering
– mentale vaardigheden
– controle
– zelfvertrouwen
– meer plezier

Prestatieverbetering

– meer bereiken
– resultaat optimaliseren

Meer uit jezelf halen

– potentieel benutten
– optimaal presteren

De sportfysiotherapeuten van Performance Guys bieden vier keer per jaar een prescan aan. Deze korte test doen we net voor of na een training. Hiermee worden blessures voorkomen en worden afwijkingen in de groei van het lichaam van onze deelnemers vroegtijdig geconstateerd. De prescans worden volledig vergoed door uw zorgverzekeraar en onze vereniging heeft grote voorkeur voor deze prescan.

Word onderdeel van onze community

Trainen bij de VAMIN zal uiteraard gepaard gaan met een heleboel plezier en vele vriendschappen die hieruit kunnen voortvloeien. We willen niet de grootste maar wel de allerbeste voetbalacademie in de regio Amersfoort blijven en hopen hiervoor op een prettige samenwerking met u en uw kind. Als we de ambities en kennis bundelen hebben wij er alle vertrouwen in dat we samen uit kunnen groeien tot een geweldige community.

Voor maximale ontwikkeling en plezier trainen we op gras, kunstgras, asfalt, zand en in de zaal met verschillende materialen en balgroottes